Főoldal

Adós Kamara

Adós Kamara

2018. 01. 13-án, 14:00-kor, a Krisztina Hotelben megalakult az Adós Kamara. A lakossági tájékoztatást, ahol mintegy kétszáz fő vett részt, szakértői tanácskozás előzte meg, ahol a jelenlévő ügyvédek és civil érdekvédők fogalmazták meg az érdekérvényesítés további útját.

– Társadalmi összefogás, politikai és szakmai szervezetektől függetlenül.

– Politikai megoldás, ami a jelenlegi és az adós kárára meghozott törvények eltörlését követeli.

– Jogi eszközök, perstratégiák kidolgozása, aminek segítségével az adósok védelmét hatékonyan biztosítani lehet.

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége a közös munkában aktívan részt kíván venni, a rendelkezésére álló szakmai, kapcsolati és kommunikációs lehetőségeivel segítve az Adós Kamara munkáját.

Az elfogadott keret megállapodás szerint, az Adós Kamara olyan összefogás kíván lenni, ahol tagjai, civil érdekvédő egyesületek, jogászok és szakértők, egyenrangú partnerként dolgoznak együtt. Egy közös és nagy munkára szerveződtünk, ez pedig a törvényes uzsora felszámolása. Kötelességünk ezen dolgozni, jövőt teremteni az utánunk jövőknek, egy olyan országot építeni, ami élhető.

Minden tenni akaró honfitársunkat várunk sorainkba, függetlenül attól, hogy mi a politikai meggyőződése, vagy adós e, vagy sem. Egy korrupt és hazug rendszer mindenkit megnyomorít.

Most már csak rajtunk múlik!

DÉSZ - Hámori Gábor elnök