Kalkulátor: Autóhitel

Egy ajánlat a sok közül: Rossznak látja a jelenlegi hitelkonstrukcióját? Egy barátja, ismerőse jobb feltételekkel vett fel az Önéhez hasonló hitelt? Vagy hallott egy újabb autóvásárlási hitelről, és úgy gondolja, milyen jó lett volna, ha én is így vehettem volna fel a hitelt még anno…

 

Nos, mindezekre a problémákra kínálunk megoldást, ez pedig az autóhitel-kiváltás. A bankok közti verseny erősödik, mindenki azon van, hogy újabb ügyfeleket fogjon magának. Ne higgye el, ha valaki azzal jön, hogy a bankoknál manapság, a válság miatt, nem lehet jó autóhitelt felvenni, hiszen ez teljes képtelenség. A bankok az ügyfelekből élnek, és mindig vannak olyan konstrukcióik, amelyekkel bebiztosítják magukat, hogy ne bukják el a hiteleket.

Az autóhitel-kiváltás bárki számára elérhető, nincs olyan kölcsön, amelyet valamilyen objektív ok miatt ne lehetne becserélni egy jobbra - már ha van jobb. Nem számít, hogy Ön használt vagy új autót vásárolt egykoron, hogy magánszemélyként (futamidő legfeljebb 7 év) vagy cégként (futamidő legfeljebb 8 év), egyéni vállalkozóként vette fel a lecserélni kívánt hitelt. Az is lényegtelen, hogy hol tart most a hitel visszafizetésében, milyen részleteket fizet, vagyis a pénzügyi kondíciók sem számítanak.

Továbbiak