Főoldal

Kerekasztal 2016.11.18

Kerekasztal Összefogás

A meghirdetett Civil összefogás kerekasztal a pénteki napon (2016.11.18), a Hotel Union-ban megalakult, ahol húsz civil érdekvédő és egyesület jelent meg.

A jelenlévők megegyeztek abban a szakmai minimumban, ami mentén közösen, együtt tudnának működni. Az eddigi szakmai anyagokat be fogjuk gyűjteni, ezzel is segítve egymás munkáját. Az egymás elleni lejárató kampánynak vége.

Büntetőfeljelentésre és a közjegyzők elleni támadásra készülünk. A legfontosabb társadalmi üzenetünk, hogy a megkezdett munkát folytatni fogjuk. Ehhez szintén meghatározzuk a keretfeltételeket, amelyek kidolgozása, valamint a közös név véglegesítése még folyamatban van.

A koordináció lehetővé teszi, hogy országos lefedettséggel tudjunk segíteni a bajbajutott adósokon.


 

Megjegyzés:

A  Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége  minden rendelkezésére álló eszközzel, legyen az szakmai anyag, vagy demonstráció, támogatja az Kerekasztal Összefogást.

Bárki, bárhonnan jön szívesen látjuk, amennyiben a társadalmi elvárásnak megfelelően, valóban segíteni szeretne.

Látjuk, érezzük, tapasztaljuk, hogy nagy a baj. Egy olyan ponthoz érkeztünk, ahonnan már nincs tovább hátra. Életünk, vagyonunk a tét.

Az eddigi kormányzati intézkedések nem rendezték a bankok által kifosztott adósok sorsát, ezért az eddig, külön-külön harcoló "szabadcsapatokból", a Civil mozgalmak regionális „hadsereget” szerveznek.

Ez a válaszunk, a bankár pénzből fizetett bértollnokoknak.

 

A magyarok összefognak!